Sanabelle urinary 10 kg

рсд5,900.00

Sanabelle urinary 10 kg za mačke koje pate od osetljivog mokraćnog sistema
Sanabelle Urinari je balansirana suva hrana za odrasle mačke od 12 meseci, koja može pomoći da se smanji pritisak na urinarni sistem i da se spriječe problemi sa bubrezima. Hrana ima smanjeni sadržaj proteina i minerala i pomaže vašoj mački da prirodno upije i izbaci vodu.

Rok isporuke 3-5 dana.
Besplatna dostava.

Нема на залихама

Категорија:

Опис

Sanabelle urinary 10 kg

Mnoge mačke pate od osetljivog mokraćnog sistema, koji može izazvati struvitsko kamenje ili oksalatno kamenje. Sanabelle Urinari je balansirana suva hrana za odrasle mačke od 12 meseci, koja može pomoći da se smanji pritisak na urinarni sistem i da se spriječe problemi sa bubrezima. Hrana ima smanjeni sadržaj proteina i minerala i pomaže vašoj mački da prirodno upije i izbaci vodu.

Sveža ukusna živina daje hrani odličan ukus i optimalne nivoe kvalitetnih proteina. Ovo veliko kušanje ukusa sadrži riblje ulje i laneno seme koje su bogate omega 3 i omega 6 masnim kiselinama. Kombinacija cinkovih jedinjenja (helata), lanenog semena, biotina i masnih kiselina, podupire sjajnu dlaku i zdravu kožu.

Sanabelle Urinari se proizvodi bez ikakvih veštačkih dodataka kao što su boja, aroma ili konzervansi. Obogaćen je funkcionalnim sastojcima kao što su ekstrakt juke, obrok dagnje, sušena cikorija, cvetovi nevena, vitamini i minerali. Ovi sastojci vrhunskog kvaliteta pažljivo su odabrani tako da će i najosetljivija mačka imati koristi od ukusnog, hranjivog obroka sa odličnim brzinama apsorpcije i probavljivosti.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sanabelle urinary 10 kg“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *