Sanabelle sterillized 10 kg

рсд5,900.00

Sanabelle Sterilized je balansirana suva hrana kreirana posebno da zadovolji specifične prehrambene potrebe sterilisanih i sterilisanih mačaka.

Rok isporuke 3-5 dana.
Besplatna dostava.

Нема на залихама

Категорија:

Опис

Sanabelle sterillized 10 kg

Sanabelle Sterilized je balansirana suva hrana kreirana posebno da zadovolji specifične prehrambene potrebe sterilisanih i sterilisanih mačaka.

Možda ćete primetiti da vaša kastrirana mačka ima tendenciju da se udeblja. To je zato što se metabolizam vaše mačke usporava nakon što je sterilizovan, tako da mu je potrebna hrana sa manjom hranljivom energijom. Nažalost, nakon sterilizacije, apetit vaše mačke će se verovatno povećati i vašem će ljubimcu trebati duže da se osjeća puno. Sanabelle Sterilized je suva hrana za mačke sa značajno smanjenom gustinom energije, ali sa velikom količinom vlakana koja pomaže vašem ljubimcu da se oseća puno. Ova ukusna kibla je potpuno bez zrna pa se dobro podnosi, čak i od mačaka sa nutritivnom osetljivošću. Bogata je visokokvalitetnim proteinima, sa 20% sveže živine i 5% sveže jetre. Ovaj savršeno prilagođen recept može podržati održivo smanjenje težine i nudi efikasan oblik kontrole težine.

Sanabelle Sterilized sadrži vitalne omega-3 i -6 masne kiseline, koje se nalaze u ribljem ulju i lanenom semenu. Oni pomažu da krzno ostane meko i sjajno, a koža zdrava. Ukusno brašno se pravi bez veštačkih aditiva kao što su boja, pojačivači ukusa i konzervansi. Obogaćen je funkcionalnim sastojcima kao što su ekstrakt juke, zelene usne dagnje, prah cikorije, cvijeće nevena, vitamini i minerali. Ovi sastojci vrhunskog kvaliteta pažljivo su odabrani tako da će i najosetljivija mačka imati koristi od ukusnog, hranjivog obroka sa odličnim brzinama apsorpcije i probavljivosti. Sanabelle Sterilized nudi uravnoteženu, potpunu ishranu za sterilizirane mačke, kako bi efikasno podržao kontrolu težine.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sanabelle sterillized 10 kg“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *